De sprong in het onbekende

Wat is design?

Voor de opdrachtgever is webdesign het aanvaarden van onzekerheid. Iedere vooropgezette gedachte over het uiteindelijke design moet losgelaten worden zodat alle aandacht in de eerste plaats gericht kan worden op de inhoud. Inhoud wordt door zelfs de beste onder ons — zij het met gedempte stem — het veelkoppige monster genoemd. Het maken ervan vindt zijn oorsprong in de kunst der retoriek: Het vermogen om alle beschikbare middelen van overtuiging toe te passen in gesproken en geschreven communicatie. Maar er is allereerst een boel informatie nodig om tot inhoud te komen die gericht is op de juiste mensen. En daar doen we onderzoek voor.

Onderzoek?

Onze taak in de fase van onderzoek is het stellen van de juiste vragen en als we tevreden zijn over de volledigheid van de gewonnen informatie stellen we nog meer vragen. Geen zorgen, we zijn graag grondig als het gaat om ons onderzoek want goed onderzoek is goud waard . Ons advies is: Neem met ons de sprong in het onbekende zodat u al uw aandacht vrij heeft als u deze vragen gesteld worden. Een goed design kan namelijk goede inhoud nog beter maken. Een goed design is echter machteloos met inhoud die de lezer niet kan overtuigen.


Home Wat we doen

Responsive design

Desktop, tablet en telefoon met aangepaste vorm van dezelfde website

Onze websites worden altijd gebouwd op basis van responsive design om de bezoeker altijd een optimale leeservaring te geven. Ofschoon de bezoeker uw website bezoekt met een smartphone, tablet of desktop PC; uw website wordt automatisch aan de beeldbreedte aangepast zodat de leesbaarheid optimaal blijft.
Welk apparaat gekozen wordt is niet meer belangrijk, met responsive webdesign sluit u niemand meer buiten.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties