Een professionele website voor uw bedrijf

Op een gegeven moment is het zover: U bent toe aan een (nieuwe) website voor uw bedrijf. Dit kan een goed moment zijn om tijd te investeren in een heldere en uitvoerige formulering van hetgeen u al die jaren vòòr heeft gehad op uw concurrentie. Ook een goede evaluatie van uw klanten kan geweldige informatie opleveren; een goed klantprofiel geeft namelijk meer grip op design en inhoud. Het voordeel hiervan is: Het maakt webdesigners vrolijk en vrolijke webdesigners maken mooie websites.

Zaken als de prijs, het design (lees: het portfolio), al of geen projectmanager of zelfs bepaalde zoekmachinegaranties zijn onderwerpen die de revu zullen passeren in de zoektocht naar een webdesignburo voor uw website. Wij beseffen dat het veel vergt om een webdesign-project succesvol te maken. Het succes hangt vooral af van de inhoud en het maken van goede inhoud is een moeilijke kunst. Onze werkwijze is er op gericht om juist dit te doen en hierbij baseren we ons op moderne principes, methodes en gedragsmodellen. We noemen dit pragmatisch webdesign, dit is ons vak en daar zijn we goed in.

Home Een professionele website voor uw bedrijf

Responsive design

Desktop, tablet en telefoon met aangepaste vorm van dezelfde website

Onze websites worden altijd gebouwd op basis van responsive design om de bezoeker altijd een optimale leeservaring te geven. Ofschoon de bezoeker uw website bezoekt met een smartphone, tablet of desktop PC; uw website wordt automatisch aan de beeldbreedte aangepast zodat de leesbaarheid optimaal blijft.
Welk apparaat gekozen wordt is niet meer belangrijk, met responsive webdesign sluit u niemand meer buiten.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties