Pragmatisch webdesign

Goed webdesign kan de dispositie of houding van de bezoeker veranderen.
Pragmatisch webdesign is het veranderen van de dispositie van de bezoeker met de intentie om bezoekers over te halen en in staat te stellen actie te ondernemen. Die actie kan bestaan uit een aankoop, een klantcontact of enkel een interesse om verder te lezen op uw website.

Webdesign moet werken voor het doel dat u wilt halen. Een aanwezigheid op het internet alleen is namelijk geen doel op zich. Een website is een investering die zich terug zou moeten verdienen. Bijvoorbeeld door het verhogen van uw verkopen, het verbeteren van uw dienstverlening of het aanboren van nieuwe afzetmarkten.
Pragmatisch webdesign werkt omdat het zich richt op een aantal fundamentele zaken in commercie, waaronder:

  • bezoekers bewust maken van uw bedrijf, diensten en/of producten en het voordeel wat zij hiermee hebben;
  • aardig gevonden worden en de interesse wekken bij bezoekers;
  • bezwaren of bezorgdheid over uw bedrijf of uw diensten/producten wegnemen bij bezoekers;
  • bezoekers in staat stellen om eenvoudig actie te ondernemen op uw aanbieding.

Op basis van dit commerciële fundament bouwen wij uw website. Het bouwen wordt gedaan aan de hand van de webrichtlijnen. Hiermee wordt uw website meer toegankelijk voor een grote groep gebruikers (volgens De Oogvereniging telt Nederland in 2012 ongeveer 4 mln mensen met een functiebeperking).

Home Pragmatisch webdesign

Zoekmachine vriendelijke code

Allerlei namen van zoekmachines - Google is de grootste

Het toegankelijker maken van uw website, maar dan voor zoekmachines. De inhoud van uw website wordt luid en duidelijk doorgegeven zodat er voor de zoekmachine geen misverstand kan bestaan als deze uw website indexeert.

Zo is de zoekmachine zeker van zijn zaak als hij uw website naar voren laat komen bij een zoekopdracht die relevant is voor de inhoud van uw website.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties