Een open aanval op het lelijke woord

funkydutch Voor de mensen met een gevoel voor humor en een gezonde afkeer van verhullend, krom, fout of simpelweg lelijk taalgebruik is er nu een platform die het vlees op tafel legt. Het platform heet funkydutch.nl en staat bol van de lelijke woorden en bemoedigend commentaar om steun te bieden aan mensen die onze afkeer van dit woordgebruik delen.

Laat uzelf verassen door de speelse besturing van de website, bekijk wat de populairste lelijke woorden zijn of laat ons weten wat u een lelijk woord vindt en waarom.
Laat u niet uit het veld slaan door het onbegrijpelijke gebrabbel van uw meerdere, leer wat hij u te vertellen heeft en versla hem op zijn eigen grond. Scherm zelf met woorden als commitment, downsizen, helicopterview of persuasie. Laat hem of haar het hoofd tollen van de gecompliceerde kennis die u uzelf op deze website eigen kunt maken.

Kijk voor uzelf op www.funkydutch.nl

Zaterdag 11 januari 2014

Home Blog Een open aanval op het lelijke woord

Responsive design

Desktop, tablet en telefoon met aangepaste vorm van dezelfde website

Onze websites worden altijd gebouwd op basis van responsive design om de bezoeker altijd een optimale leeservaring te geven. Ofschoon de bezoeker uw website bezoekt met een smartphone, tablet of desktop PC; uw website wordt automatisch aan de beeldbreedte aangepast zodat de leesbaarheid optimaal blijft.
Welk apparaat gekozen wordt is niet meer belangrijk, met responsive webdesign sluit u niemand meer buiten.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties