Goedkope SSL webwinkels: Zelf aan de slag met een WooCommerce webwinkel

Sinds kort is er een nieuwe formule op het internet aanwezig om goedkoop een WooCommerce webwinkel te bedrijven. Ik zeg bedrijven omdat het hebben van een webwinkel alleen niet genoeg is, je zult er constant mee aan de slag moeten. Het mooie ervan is dat deze nieuwe formule exact hierop ingaat door het technische aspect van webhosting op de achtergrond te houden en ondersteuning van WordPress en WooCommerce op de voorgrond te zetten. De eerste in Nederland die deze formule heeft geadopteerd is www.goedkope-ssl-webwinkels.nl

Exclusief in Nederland

Deze exclusiviteit is ook herkenbaar aan het feit dat ze weliswaar 4 verschillende webhosting pakketten hebben, echter is de techniek achter de verschillende pakketten bij ieder pakket hetzelfde. De pakketten verschillen enkel o.b.v. de reactiesnelheid op support tickets. Daarbij wordt er officieel met de klant afgesproken dat er support gegeven voor WordPress en WooCommerce (dit is vastgelegd in hun algemene voorwaarden).

Waar dit in resulteert is dus eigenlijk een tegenhanger van bijvoorbeeld Jimdo, echter is het WooCommerce platform een stukje professioneler en geeft het een veel grotere schakering in verkrijgbare uitbreidingen (plugins) en designs (thema's). Het heeft simpelweg voordelen om te werken met het grootste e-commerce platform (WooCommerce) van vandaag.

Volledige vrijheid voor de klant

Een groot voordeel van nieuwe formule is de mogelijkheid van klanten om tijdelijk snelle (19,95) service te krijgen door te upgraden en als dit niet meer nodig is te downgraden naar een goedkopere service (12,95 of 16,00). Na een jaar is het mogelijk om maandelijks op te zeggen of te downgraden naar het basispakket (8,75) met enkel ticket support voor de webhosting. Dit sluit bijzonder goed aan bij de huidige tijd waarin mensen naast hun baan een webwinkel willen voeren. Je kunt zelf bepalen wanneer je snelle hulp wilt (misschien heb je hier vrije tijd voor gereserveerd) en dat kost je nauwelijks meer geld.

Technisch gezien zijn alle pakketten zeer sterk en voorzien van https, updatemanagement (incl. plugins) en natuurlijk een nette installatie van WordPress / WooCommerce / Mollie. De pakketten worden geleverd met cPanel, 20 GB ruimte, 4 e-mailadressen en onbeperkt dataverkeer.

De klant krijgt ook de volledige vrijheid om hun pakket te upgraden/downgraden of te annuleren/verhuizen, echter kan het annuleren pas na de minimumduur van één jaar Na dit jaar is het maandelijks opzegbaar. Al met al een hele leuke en leerzame support/hosting oplossing. Met een webwinkel blijf je namelijk leren!

Maandag 26 februari 2018

Home Blog Goedkope ssl webwinkels zelf aan de slag met een woocommerce webwinkel

Responsive design

Desktop, tablet en telefoon met aangepaste vorm van dezelfde website

Onze websites worden altijd gebouwd op basis van responsive design om de bezoeker altijd een optimale leeservaring te geven. Ofschoon de bezoeker uw website bezoekt met een smartphone, tablet of desktop PC; uw website wordt automatisch aan de beeldbreedte aangepast zodat de leesbaarheid optimaal blijft.
Welk apparaat gekozen wordt is niet meer belangrijk, met responsive webdesign sluit u niemand meer buiten.

+31(0)495 78 52 27

info@biggee.nl
Biggee Internet Producties
Houtsnip 5
6026 EX Maarheeze

ons inhuren

Hoofdmenu

Homepage Biggee Internet Producties